Božični semenj 2012

Zima 2012,
letnik VIII, številka 4

Marina Nuvak

Naš tradicionalni božični semenj je mimo in drug drugemu lahko čestitamo, saj je bil dogodek odlično pripravljen in izpeljan. Seveda smo najlepše čestitke in zahvale dobili kar na samem semnju, ko smo gledali v oči naših otrok vseh starosti, ki so se kar iskrile od navdušenja nad vsem, kar so videli in doživeli.

Bazar 2012Vse skupaj se je pravzaprav, kot vsako leto, začelo že zadnji teden oktobra, ko smo se na prvem sestanku srečali s skupino navdušenih staršev, predstavnikov razredov in se začeli pripravljati za ta zahteven projekt. Dobre volje in pripravljenosti za delo je bilo takrat in nato ves čas do samega zaključka semnja veliko.

Reči je treba, da imamo na šoli veliko zelo spretnih in inovativnih mamic ter atijev.

Bazar 2012Najprej so se začele delavnice izdelovanja prodajnih izdelkov. Te so potekale v mirnem in prijetnem vzdušju, kar se je pokazalo tudi na zelo lepih izdelkih. Tukaj je na koncu rokave zavihalo nekaj naših spretnih mam, ki so si izdelke strokovno ogledale in dodale tu in tam še kakšen detajl, ki je izdelek estetsko obogatil.

Že kmalu v novembru so se v jutranjih urah začeli dobivati starši, ki so bili zadolženi za okraševanje, si nekje v kotu hodnika poiskali kotiček in stiskali skupaj glave ter tuhtali, kako bi se zadeve najbolje lotili. Vsako jutro sem jih videla, ko sem prišla v šolo, in zdaj, ko je semenj mimo, jih kar pogrešam. Tudi glede garderobe se je začelo zgodaj načrtovati in na koncu smo lahko presenečeni zagledali tam v kotu čisto ‘tapravo’ garderobo.

Preberite več v tiskani izdaji.

Vaš komentar